Rengetegen vártak erre a jóslatra: olyat mondott Rusvai Miklós amire kevesen számítottak!



Rengetegen vártak erre a jóslatra: Rusvai Miklós szerint legyőzhetjük a koronavírust hónapokon belül.


Bár január közepétől az omikron hatására berobban az ötödik hullám, 2022 közepétől valószínűleg már fog nem hullámszerűen jelentkezni a koronavírus járvány - osztotta meg Rusvai Miklós virológus.

Rusvai Miklós szerint eltűnhetnek a Covid-hullámok 2022 második felétől. A virológus az ATV Híradójának a Covid okozta nehézségekről is beszélt: az omikron variáns felforgatta a korábbi várakozásokat, így szerinte január második hetétől ismét berobban a járvány.


A SZAKEMBER AZONBAN ÚGY LÁTJA, AZ 5. HULLÁMBAN KEVESEBB SÚLYOSABB ESET LESZ.


A virológus bizakodó az omikronnal kapcsolatban, amelyről megjegyezte, hogy ha ez a változat sokkal terjedőképesebb viszont kevésbé kórokozóképes, akkor ennek az évnek a végére talán a Covid megszűnik probléma lenni olyan értelemben, hogy nem fog hullámokban jelentkezni.

Ősszel és kora tavasszal a légzőszervi betegségek időszakában lesz ugyan egy halmozott fertőzés szám, de az influenza járványhoz hasonló fertőzéssé fog átalakulni a Covid - tette hozzá.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)