Rendkívüli korlátozást vezet be a Lidl – Ha te is szoktál ott vásárolni, erről tudnod kell!



Kristálycukorból és búzalisztből legfeljebb 10-10 kilót, tejből 12 litert, napraforgó-étolajból pedig 10 litert vásárolhatunk egyszerre a Lidl üzleteiben. A befagyasztott árú termékeket ugyanakkor akciósan adják majd.

Az élelmiszerárstop hatálya alá tartozó tartós élelmiszerekre mennyiségi korlátozást vezet be februártól a Lidl Magyarország – szúrta ki a Pénzcentrum.hu.

Az üzletlánc akciós újságjában azt is közlik, hogy a február elsejétől érvényes árstop hatálya eső termékek náluk akciósan, azaz a tavaly októberi áraknál olcsóbban kaphatóak.


A rendeletben megnevezett hatósági áras termékek a következők:


kristálycukor (fehér cukor),

búzafinomliszt (BL 55),

finomított napraforgó-étolaj,

házi sertés comb (ideértve a csontos, bőrös, filézett, darabolt, szeletelt vagy darált formában, akár előrecsomagolva, akár anélkül történő értékesített, friss, hűtött vagy fagyasztott termékeket is),

csirkemell, csirkefarhát – hát, egyben vagy külön far, és szárnyvég (ideértve a csontos, bőrös, filézett, darabolt, szeletelt vagy darált formában, akár előrecsomagolva, akár anélkül történő értékesítést is, frissen, hűtve, fagyasztva),

ultra magas hőmérsékleten hőkezelt, 2,8% tömegszázalék zsírtartalmú tehéntej.


A Lidlben keddtől a kristálycukrot és a lisztet 10-10 forinttal, az UHT tejet 19 százalékkal, a napraforgó-étolajat pedig 14-15 százalékkal olcsóbban adják majd, mint azt a jogszabályban rögzített dátumon tették.

Ugyanakkor néhány termék esetében mennyiségi korlátozást vezetnek be.

Keddtől ugyanis kristálycukorból és búzalisztből legfeljebb 10-10 kilót, tejből 12 litert, napraforgó-étolajból pedig 10 litert vásárolhatunk egyszerre a Lidl üzleteiben.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)