Megtörte a csendet Horváth Gréta férje – Ezért hagyta ott a feleségét, az egész családotMint a Blikk is megírta, néhány napja Gréta egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg a követőivel, hogy férje elhagyta őt. A szakítás nem csak őt viselte meg de a csinos híresség kisfiát, Filipet is.

Dávid most a 24 óráig elérhető Instagram történetében szólalt meg. A vállalkozó elsősorban azokhoz szólt, akik Grétának küldtek csúnya üzeneteket, kommenteket, aki csak őszintén megmondta, hogy akaratán kívül vége a házasságának.

Majd pedig Dávid felvállalta, hogy ő döntött úgy, hogy vége. Közben az is kiderült, hogy Dávid hűtlensége lehet az oka a különválásuknak.

ÉN döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani. Van valakim! – írta a bejegyzésében.

Hozzátette, ha a kommentelők valakit bántani akarnak az inkább ő legyen, valamint azt is elmondta, hogy Grétánál jobb feleséget, anyát, barátot és társat nem is kívánhatott volna.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)