Győrfi Pál nyilatkozott Babicsek Bernát tragikus haláláról! Győrfi Pál elmondta az igazat!Győrfi Pál nyilatkozott Babicsek Bernát tragikus haláláról! Győrfi Pál elmondta az igazat!

A színész halálával kapcsolatosan most újabb információk láttak napvilágot, s bár azt eddig is tudni lehetett, hogy valószínűleg füstmérgezés okozta a halálát, ezt most Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is megerősítetta az RTL Híradójának. Mint mondta a színész valószínűleg rosszul lett a füsttől, és próbált kimenekülni a teraszajtón, de már nem tudott.

A Híradóban telefonon keresztül megszólalt Lóránt Kriszta is, aki korábban a Barátok köztben szerepelt együtt Babicsek Bernáttal, a két színész egy párt alakított a sorozatban. A színésznőt valósággal sokkolta kollégája halálhíre, mint mondta nagyon hálás Bernátnak azért az időszakért, számára ő egy olyan ember volt, aki mindig meg tudta nevettetni, fel tudja vidítani. “Egy örök bohém volt” – mondta.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)