Ezt jobb lett volna nem tudni ! Megfejtették Nostradamus jövendöléseit: szörnyű, ami ránk vár 2022-benNostradamus jóslataiban mindig homályosan fogalmazott, kerülte a pontos jövendöléseket, sokan azonban azt gondolják, hogy számos jóslata valóra vált.

Ilyen tekintetben nem tudunk állást foglalni, azonban tény, hogy az elmúlt évekre jövendölt katasztrófákból sajnos több is valóság ma már…

Az elmúlt évekre Nostradamus háborúkat és katasztrófákat jósolt, melyek kiteljesedése még a 2022-es évben is folytatódik. Itt van például az a jövendölés, mely szerint a halottak fel fognak támadni.

Ha ez szó szerint értelmezzük, valamiféle zombi apokalipszis közeledhet, vagy veszettséggel kapcsolatos járvány. Lehetséges úgy is értelmezni, hogy az orvostudományban áttörést érnek el a feltámasztás terén.

Folytatódik és felgyorsul globális szinten a hatalmi erőviszonyok átrendeződése, és több természeti katasztrófa is várható, elsősorban az Újvilágban, az amerikai kontinensen.

Nostradamus jósolt továbbá egy óriási vulkánkitörést Európában, és jelentős földrengés sorozatot Amerikában.

Előre jelzi továbbá a kataklizma kiteljesedését, amely jelentős és gyorsuló átalakulást mutat az egész bolygó lakóinak életében.

Reméljük ugyanakkor, hogy mindez az eddig megismert katasztrófákon kívül nem jelent semmi újat, már ez is éppen elég!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)