Egy bolti eladó kitálal: a nyugdíjasoknak igenis van pénze, nem is kevés…



Egy bolti eladó kitálal: a nyugdíjasoknak igenis van pénze, nem is kevés…

Egy kisboltban vagyok eladó, és most már nem bírom tovább, le kell írjam, hogy pontosan igaza van a kormánynak, amikor azt állítják, hogy tele vannak pénzzel a nyugdíjasok. Nap, mint nap tapasztalom ezt, most már tele a pohár! Nekik nem jó a középminőségű étel, állandóan verik a pultot a prémium kajáért.

Nem eszik meg az olcsó nápolyit, nekik a drága vödrös kell. Legalább 5 éve nem kért a főnök a húsosoktól farhátat, mert már nem veszik a nyugdíjasok a farhátat. Leginkább dagadót, mellfilét, és combfilét visznek, a legdrágábbik húsfajtákat. Látom, ahogy előveszik a tárcájukat, hogy duzzadnak benne a vastag húszezres csomók, és csak a fogukhoz verik a garast, amikor panaszkodnak, hogy nincs pénzük.

Ezt mind csak fejjátszás, azt állíthatom, hogy minden nyugdíjas gazdag, és meg is érdemlik, hogy elveszik tőlük a nyugdíjuk felét, vagy még többet. Ezek az emberek, tehetős gazdag emberek, és játszák a szegényt..

Most minden nyugdíjas, aki ezt olvassa, írja le, hogy mennyi dugi félre tett pénze van, majd meglátják, hogy sorakoznak a több millió félretett pénzzel rendelkező nyugdíjas kommentelők!


Címlapfotó: illusztráció


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)