Anyukák és mindenki!!! Már el telt több, mint 2 óra azóta hogy reggeliztünk a kislányommal, de azóta sem fordul meg bennem az ideg! Kislányom beleharapott a virslibe, majd fuldokolni kezdett. Ez volt benne:




“Anyukák és mindenki!!! Már el telt több, mint 2 óra azóta hogy reggeliztünk a kislányommal,de azóta sem fordul meg bennem az ideg!

Norinám 18 hónapos,ette a virslit egyszer csak fuldokolni kezdett,gondoltam nagyot harapott bele a virslibe ,miután kiveszem a szájából még mindig fuldoklik ,rettentően meg ijedtem ,látom a torkán akadt valami nagy nehezen kihúzom akkor látom a virsli közepében benne van a műbél!

És ha nem veszem észre netán egy kisebb baba torkán akad meg , bele se merek gondolni mi lett volna ha…..FELHÁBORÍTÓ az emberi hanyagság! Mit tehet ilyenkor egy ember? Lenyeli a dühét,sajnos! 

Norinám 18 hónapos,ette a virslit egyszer csak fuldokolni kezdett, gondoltam nagyot harapott bele a virslibe ,miután kiveszem a szájából még mindig fuldoklik ,rettentően meg ijedtem ,látom a torkán akadt valami nagy nehezen kihúzom akkor látom a virsli közepében benne van a műbél!"





Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)