Amiről szinte senki nem tud: ez történik a szervezeteddel, ha csirkezúzát eszelZúzát már mindenki evett életében, arról azonban senki nem tud semmit, hogy milyen pozitív hatásai vannak szervezetünkre nézve!

Nézzük, milyen pozitív egészségügyi hatásai vannak a csirkezúzának!


1.Természetes méregtelenítő

A népi orvoslás szerint, ha zúzát eszünk, hatékonyan megszabadulhatunk a szervezetünkben lerakódott méreganyagoktól, és az emésztésünk is javulni fog.


2.Serkenti a növekedést

Nagyon magas a cink tartalma, éppen ezért serkenti az immunrendszer, és szerepe van gyerekkorban a növekedés szabályozásában is. Egyéves kor után ajánlott zúzát fogyasztani, hiszen a csontok, a köröm, és a haj egészségének is jót tesz.


3.Öregedés ellen

Magas protein tartalma miatt serkenti az anyagcserét, de szeléntartalma miatt lassítja az öregedési folyamatokat, és meggátolja a tumorok kialakulását is. A szelén ugyanolyan fontos a pajzsmirigy, és a hormonháztartás egészsége szempontjából, akárcsak a jód.


4.Sok benne a vitamin, és ásványi anyag

Sok B9-vitamint, magnéziumot, folsavat, vasat, mangánt, és foszfort tartalmaz. Kifejezetten ajánlott azok számára, akik vérszegénységgel küzdenek.


5.A vesék egészsége érdekében

Távolítsuk el a bőrt a zúzáról, majd nagyon jól szárítsuk ki, és őröljük porrá. Ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a port, akkor a vesekövet is feloldja.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék