Amiről szinte senki nem tud: ez történik a szervezeteddel, ha csirkezúzát eszel



Zúzát már mindenki evett életében, arról azonban senki nem tud semmit, hogy milyen pozitív hatásai vannak szervezetünkre nézve!

Nézzük, milyen pozitív egészségügyi hatásai vannak a csirkezúzának!


1.Természetes méregtelenítő

A népi orvoslás szerint, ha zúzát eszünk, hatékonyan megszabadulhatunk a szervezetünkben lerakódott méreganyagoktól, és az emésztésünk is javulni fog.


2.Serkenti a növekedést

Nagyon magas a cink tartalma, éppen ezért serkenti az immunrendszer, és szerepe van gyerekkorban a növekedés szabályozásában is. Egyéves kor után ajánlott zúzát fogyasztani, hiszen a csontok, a köröm, és a haj egészségének is jót tesz.


3.Öregedés ellen

Magas protein tartalma miatt serkenti az anyagcserét, de szeléntartalma miatt lassítja az öregedési folyamatokat, és meggátolja a tumorok kialakulását is. A szelén ugyanolyan fontos a pajzsmirigy, és a hormonháztartás egészsége szempontjából, akárcsak a jód.


4.Sok benne a vitamin, és ásványi anyag

Sok B9-vitamint, magnéziumot, folsavat, vasat, mangánt, és foszfort tartalmaz. Kifejezetten ajánlott azok számára, akik vérszegénységgel küzdenek.


5.A vesék egészsége érdekében

Távolítsuk el a bőrt a zúzáról, majd nagyon jól szárítsuk ki, és őröljük porrá. Ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a port, akkor a vesekövet is feloldja.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)