Váratlan fordulat VV Fanni ügyében? Életjelek érkeztek az eltűnt lányról?VV Fanni, vagyis Novozánszki Fanni eltűnése már 4 éve izgalomban tartja az országot, a volt Való Világ szereplő ugyanis évekkel ezelőtt eltűnt és minden jel a meggyilkolására utal, amelyért B. Lászlót gyanúsítja a bíróság, a férfi azonban továbbra is tagad.

A korábbi helyszíni szemlék után most ismét a tárgyalóteremben találkozott a testület, ahol ezúttal informatikus szakértőket hallgattak meg.

Kiderült, hogy nemcsak Fanni, hanem B. László is regisztrált különböző erotikus honlapokon, ahol több homoszexuális tartalmú felnőtt filmes hirdetésre is jelentkezett – írja a Bors.

Ehhez sem a férfi, sem pedig ügyvédje nem fűzött semmit, azonban a szakértőket keresztkérdésekkel bombázták: kiderült, Fanni eltűnése után pár héttel valaki egy rejtélyes üzenetet küldött a lány e-mail címéről, méghozzá egy, Fanni vezetéknevéhez kísértetiesen hasonlító címre, egy Péter nevű férfinak, akinek telefonszámot is küldött.

A bírónő ezen megdöbbent, majd megkérdezte Szamosi Csaba ügygazdát – a nyomozást összefogó szakembert – felhívták-e az üzenetben feltüntetett számot. Amikor a bírónő nemleges választ kapott, némi éllel a hangjában tette fel a kérdést, miszerint egy olyan ügyben, ahol több száz millió forintot költöttek egy áldozat felkutatására, nem kellett volna megvizsálni egy, az eltűnt fiókjából küldött üzenetet és az abban lévő telefonszámot?

“B. László arra utal, hogy Novozánszki Fanni tevékenységével életjeleket adott” – mondta ki Farkas Gabriella bírónő, mire B. László bólintással jelezte helyeslését.

“Mindent megtettünk, hogy megtudjuk, él-e vagy halott Novozánszki Fanni. Minden technikai részetet igyekeztünk leírni” – védekezett Szamosi, majd hozzátette, hogy semmi nem utal arra, hogy az üzenet azt jelenteni, hogy Fanni életjelet adott volna magáról.

“Nem gondolnám, hogyha életben lenne, egy ismeretlen készülékről belépne a munkaoldalára, és megtekintené anélkül, hogy egyértelmű bizonyítékot szolgáltatna bárkinek arra, életben van” – mondta a szakember.

A tárgyalás februárban folytatódik. 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)