Így reagált a mocskolódó üzenetekre Vajna Tímea




Damu Roland halálhíre megrázta az országot, a tévézőket és a színész kollégáit egyaránt. Sokan a részvét helyett egyből támadásba lendültek, és a sorozatsztár tragédiájáért egykori barátnőjét, Vajna Timit hibáztatják.

Vajna Timi, akit egykor még Palácsik Timiként ismert az ország, tíz évvel ezelőtt Damu Roland barátnője volt. A nő 2011-ben feljelentette a népszerű színészt és azzal vádolta, hogy erőszakkal közösült vele, sőt meg is verte. A bíróság végül négy és fél év börtönbüntetésre ítélte Damut, aki haláláig állította, hogy ártatlanul került a rácsok mögé.

Egy ideig most nem lehet kommentelni Andy Vajna özvegények közösségi oldalánFORRÁS: INSTAGRAM/TIMEAVAJNA

Bárhogy is történt, a börtönben töltött évek kettétörték Damu karrierjét és már nem volt képes talpra állni. Timi közösségi oldalának kommentszekciója szinte forrt Damu halálhírét követően. Rengeteg ember támadta meg Andy Vajna özvegyét, aki mára le is tiltotta a hozzászólások lehetőségét.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)