Hosszú műszak után, nagyon fáradt volt a Győrben dolgozó lány és elaludt a buszon. A végállomáson ébredt fel, de amit a buszsofőr ezután tett arra nehéz szavakat találni!



Sokak átélték már azt az ijesztő szituációt, amikor egy fárasztó nap után elaludtak a buszon, és a végállomáson ébredtek a lakhelyük helyett. A tizenkilenc éves Györe Fanni Győrben dolgozik felszolgálóként, és bizony a túlórák miatt a 22.45-ös utolsó járattal kénytelen hazautazni Péterdre. Elaludt, a végállomáson ébredt, ráadásul a mobilja is szervizben volt. 10 kilométert kellett volna gyalogolnia az országút mellett.

Ebben a helyzetben sokan széttárták volna a karjukat, hogy ilyen az élet, tessék elindulni. Nem így a busz sofőrje. Ernő egy percig sem gondolkodott. Beültette saját autójába a kétségbeesett utasát, és a lakhelyétől jó nagy kitérővel hazafuvarozta. Sok ilyen buszsofőrt szeretnénk!

A történet nem mostani, de ez az emberség a mai napig nem vesztette el aktualitását.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)