Csak a zsenik tudják megoldani: ki a tolvaj? Az egész világ ezen “pörög”

Az ehhez hasonló feladványokat nem mindig nehéz megfejteni, ez azonban az egyik legnehezebb közülük! Nem is véletlen, hogy szökőárként terjed az interneten, és rengetegen próbálkoznak a megoldással.

Sokan azonban feladják, mert képtelenek rájönni. Azok szerint, akik ezt a feladványt kiötlötték, csak azok képesek megoldani, akik átlagon felüli gondolkodással rendelkeznek, azaz zsenik!

De nézzük csak, miről is van szó! Adott egy havas nap, amikor rablás történt a környéken. Négy gyanúsított van, és az ő házukat láthatjuk ezen a képen:



Mind a négyen arra hivatkoztak, hogy a rablás napján otthon tartózkodtak, az egyikük azonban hazudott!

Ha rájöttél a válaszra, és csak ellenőrizni akarod, vagy ha már meguntad a találgatást, segítünk: legörgetve megmutatjuk a helyes választ!


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Nick követte el a rablást, mivel egy hóhalmot láthatsz a kocsija alatt! Hiába van tehát hóval borítva az autója, nem a háza előtt állt, amikor ott a hó esett!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)