2022. Januári horoszkóp – Sokak élete megváltozik végre!Ha kíváncsi vagy mit tartogatnak számodra a csillagok 2022 első havában, akkor a januári horoszkópunkból megtudhatsz mindent, amit szeretnél!


Bak


Szerelem: A szerencse bolygója, Jupiter most rád veti összes kedvező fényét, emellett Vénusz sem fukarkodik a szerelmes és szexis pillanatok megteremtésével. Az új év első havában ezeket a pozitív lehetőségeket mindenképpen ki kell használnod, emellett átgondolnod vágyaidat. Tisztázd magadban, mi az, ami után szíved szerint a leginkább áhítozol, kedvesed meg fogja teremteni számodra. Ha még szingli vagy, csak bátorság: most nincs rossz döntés! Minden felbukkanó partnerjelölt jó választás lehet!

Munka: Uránusz segítségének köszönhetően olyan fázisban vagy, mikor óriási előrelépéseket tehetsz hivatásoddal összefüggésben, sőt, pénzügyi szempontból is. Nagyszerű alkalmad nyílik arra, hogy valakinek a helyébe lépj, aki feladta álmait, és máshol keres boldogulást. Most megalapozhatod jövődet – nem is akárhogyan!


Kos


Szerelem: Az év első hava rengeteg izgalmas dolgot tartogat számodra. A szingliknek kiváló esélyeik vannak arra, hogy megtalálják a boldogságot egy tartós kapcsolat keretében, ott, ahol a legkevésbé várnák, talán a szomszéd vagy egy kolléga? A már működő partnerkapcsolatok terén is kellemes hónapnak ígérkezik a január. Nagyon közel érzed magad a partneredhez és teljességgel kiélvezitek a közösen eltöltött időt!

Munka: A hónap közepétől fel kell venned a kesztyűt, és keményebb tempóba kezdened, ha a fontos eseményeken jól akarsz szerepelni! A legjobb, ha visszakapcsolsz egy fokozattal és csak a leglényegesebb feladatokra koncentrálsz, így biztos, hogy mindenhonnan emelt fővel távozol!


Ikrek


Szerelem: Az érzelmekért felelős Mars és Vénusz meglepően sokat tudnak nyújtani számodra az új esztendő első havában. Tele van szikrával a levegő, és nagyon jólesik a testi kontaktus is, legyen szó szexről vagy csak gyengéd simogatásokról. A szingliknek nem érdemes visszavonulniuk magányuk fellegvárába, hanem inkább a szokásos útjaikat járva nyitva tartani a szemüket néhány kellemes flörtre!

Munka: Semmi kedved belefeledkezni a megszokásba, hanem még mindig húz előre az akarat és a forró véred. Azért csak ne olyan hevesen! Hisz van épp elég dolgod, de te már most januárban nagyot akarsz alakítani, s még egy különleges dolgot letenni az asztalra. Biztos fogod bírni a strapát?


Rák


Szerelem: Egyedül otthon ülni… – ez nem a te ízlésednek való. Inkább elhúzol a barátokkal, vagy elmész szórakozni a partnereddel. Azonban szánj időt magadra is, s ne akard elvonni a figyelmedet a lényegi dolgokról! Itt az idő, hogy nagytakarítást rendezz érzelmeid terén! Mire vágysz valójában? Flörtre, szexre vagy kapcsolatra? Akkor gondolkozz és viselkedj annak megfelelően!

Munka: Nagy csapatjátékossá válsz, akinek mindig van egy briliáns ötlete, amit hajlandó is megosztani másokkal, ha úgy érzi, hogy azok megérdemlik a bizalmat. Most ne legyen kenyered a magány, tízszeres sikert zsebelhetsz be másokkal összefogva!


Oroszlán


Szerelem: Mindegy, hogy szingli vagy, netán elkötelezett, csodás kisugárzással bírsz és képes vagy minden szívet nekifutásból és akaratlanul is meghódítani. A szerelem most nem annyira izgat, inkább a kaland az, amitől forr a véred, s a napok múlásával egyre inkább úgy érzed, hogy élsz. Nagy kockázatot vállalsz, hisz vagy elkötelezed magad valaki mellett, vagy meglévő kapcsolatodat kockáztatod. De végül is miért ne ugorhatnál az ismeretlenbe?

Munka: Rengeteg ötleted van és még a legutálatosabb munkáknak is nagy lendülettel vágsz neki. Mindenki számára van egy jó ötleted vagy kivitelezhető tanácsod, és még bónuszpontokat gyűjteni is marad erőd a főnöknél. Hogy a csudába csinálod? Mi a titkod?


Bika 


Szerelem: Az elkötelezett Bikák egy igazán boldog januárnak néznek elébe, ahol valóban az érzelmeknek jut a főszerep. Néha olyannyira, hogy nem tudod majd megkülönböztetni, hol kezdődsz te, s hol végződik a kedvesed. Szingliként nem igazán érdekel most a tartós kapcsolat lehetősége, sokkal inkább szeretnéd kiélvezni a szabadságod adta lehetőségeket, főleg a szexben.

Munka: Nagy elánnal vágsz neki egy új munkának, melyet még tavaly ígértek meg neked, de mostanra realizálódott. Megdöbbentően hamar gigantikus méretű feladathalmot fejezel be. Szerencsére a kollégáid is támogatnak, így szép lassan mégiscsak haladsz felfelé azon a ranglétrán.


Szűz


Szerelem: Kedvesed ebben a hónapban teljesen rád bízza magát, szabad kezet ad a kapcsolat alakításának, azt csinálsz vele, amit csak akarsz. Ha kér valamit, teljesítsd, ha te kívánsz valami különlegest, ô sem fog rá nemet mondani. Szingliként hasonló elvárásaid vannak jövendőbeli szerelmeddel kapcsolatban, csak az a bibi, hogy többen is horogra akadnak januárban, s neked fogalmad sem lesz arról, melyik a legmegfelelőbb.

Munka: Merkúrnak köszönhetően még azok is felnéznek rád, akik eddig nem sokra tartottak. Ennek azonban már régen itt volt az ideje, így az egészet nyugodt természetességgel kezelheted. Ez a magatartásmód szerencsére úgy tűnik mások szemében, mintha nem lennél beképzelt a sikertől és sok szimpatizánst gyűjthetsz.


Mérleg


Szerelem: A szerelem és a vele együtt járó érzelmek most sokkal többet nyújtanak számodra, mint szimpla biztonságot. A kedvesed az, akinek jó elmondani mi történt aznap, aki hajlandó összeszerelni veled az új komódot, aki mindig felvidít. A szinglik azzal érhetnek el sikert, ha egészen szokatlan pasikeresési módszerekbe kezdenek, új stílust viselnek ruhák terén, és átfestetik a hajukat is. Ki tud majd neked ellen állni?

Munka: A munka ördöge leszel az új év első heteiben, utat törsz magadnak és ötleteidnek, mint egy rakéta, és mindezt a saját erődből éred el. Nem lesz szükséged felebarátokra, irigy kollégákra, még főnököd véleményét sem kell kikérned! Erre büszke lehetsz!


Skorpió


Szerelem: A nagy erőbedobással, fergeteges szilveszterrel záródott december után egy hasonlóan energikus január következik. Néha érdemes lenne visszakapcsolnod egy fokozattal, és időt szakítani arra a csendes emberre, aki mindent eltűr, mert szeret! Persze egy ilyen érzelmes embernek, mint te vagy, ez nem jelenthet gondot! Szingliként is vigyázz arra, hogy ne mondj le egyetlen találkát sem, mert a végén épp a legjobb partit fogod elszalasztani!

Munka: Január hava számodra mindig a tervezésről szól, mikor alaposan átgondolod, hogy mi az, amit szeretnél megvalósítani az új esztendőben. A hivatásodban is készülsz az előrelépésre – ezt nyugodtan add a cégvezetés tudtára! Jusson eszedbe, hogy néma gyermeknek anyja sem érti a szavát!


Nyilas


Szerelem: Kellemes és tartalmas évet tudhatsz magad mögött. Hasonlóan nagy elvárásokkal nézel a január és az egész 2022-es év elé. A szerelemben most nem létezik kompromisszum számodra, legalábbis ami az érzelmeket illeti. Tudod, hogy miért becsülöd annyira párodat, nem engedsz morzsát jutni a gépezetbe. Szingliként energikusan ügyködsz azon, hogy önismereted tovább fejlődjön, hisz ez hozzásegít a legideálisabb partner megtalálásához.

Munka: Rengeteg munka áll előtted ebben az évben, ezt jól tudod. A felelősségről már ne is beszéljünk! Tulajdonképpen mindig arra vágytál, hogy a magad ura lehess, és te diktálhasd a tempót mások számára. Ez a lehetőség most az öledbe pottyan, élj vele!


Vízöntő 


Szerelem: Végre fellélegezhetsz, vége a nagy hajtásnak. Az ünnepek alatti időszakban elvárt sok köteléket és béklyót lepakolod, és egyszerűen kivirulsz. Ezt társad is meghálálja, csodás napok követik egymást, a szex sosem látott magasságokba repít benneteket. A szinglik is örülhetnek, zabolátlan viselkedésükkel több pasi figyelmét is felkeltik azokon a bulikon, ahol megjelennek. Hazafelé viszont már biztos, hogy sosem mennek egyedül…

Munka: Pontosan tisztában vagy képességeiddel, csak néha úgy érzed, hogy nem engedik szárnyalni tehetségedet. Légy egy kicsit türelmesebb, mert a hónap végére megérkezik a várva várt előrelépési pillanat. Ezt a helyet neked szánják, de ne akarj előbb beülni az üres székbe, mint kellene!


Halak


Szerelem: Nos, decemberben lehet, hogy nem zajlott minden úgy, ahogyan elképzelted. Azonban január nagy fordulatot hoz, és éppen azt kapod meg párodtól, amit eddig rettenetesen hiányoltál: odafigyelést, türelmet, szeretetet. Ezt vártad, igaz? Ha szingli vagy, éppen ideje, hogy ne csak a saját érdekeid nézd, hanem azt is, hogy a felbukkanó udvarlójelöltnek tényleg nagyon bejössz. Ne játssz az érzelmekkel, mert a végén hoppon maradsz.

Munka: Rengeteg feladatot akarnak rád sózni, te pedig nem nagyon tudod kivédeni ezeket a helyzeteket. A legjobb, ha megpróbálod mindegyiket sorban letudni. Vállalj be pár túlórát, mert kitartó türelmeddel és szorgalmaddal elismerést is kapsz a hónap végén!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)