11 éves kislány szült Beregszászon



November 18-án adott életet kisfiának egy 11 éves beregszári kislány. A gyermek kismama szüléséről a Beregszászi Járási Kórház szülész-nőgyógyászatának osztályvezető főorvosa, Szaharda Volodimir adott hírt a minap.

Bár azt tervezték, hogy a kislányt egy másik intézménybe szállítják, a szülés idő előtt beindult, így a helyi kórházban segítették világra a csecsemőt császármetszéssel – írja a Kárpátinfo.

“Korábban azt terveztük, hogy a kiskorú lányt az Ungvári Városi Szülőkórházba küldjük, ahol nagyobb gyakorlat van a speciális esetekben történő szülésre. A szülés azonban hirtelen éjszaka kezdődött, és úgy döntöttünk, hogy nem kockáztatunk, és nem szállítjuk a vajúdó lányt Ungvárra, hanem sürgős műtétet hajtunk végre. Tekintettel a gyermek kis súlyára és a rendkívüli esetre, úgy döntöttünk, hogy a gyermeket a Munkácsi Megyei Gyermekkórházba szállítjuk” – magyarázta a főorvos.

A kisdedet egyébként születése után a fertőző osztályra helyezték át, ugyanis koronavírus fertőzést diagnosztizáltak nála. Úgy tudni, hogy a baba még mindig kórházban van, neonatológusok figyelik az állapotát.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)