“Viszlát, kislányom!” Az apa utolsó puszijával búcsúzik gyermekétől, akit az anyja ölt meg



Egy édesapa utolsó pusziját adhatta búcsúzásképpen két éves kislányának, aki kórházi ágyán haldoklott. A gyermek édesanyját és annak új szeretőjét letartóztatták a kicsi tragikus halálának okozása miatt.

Senad Kardasevic-nek egy utolsó puszira maradt csak lehetősége, mielőtt két éves lánya, Arina elhunyt a két nappal azelőtt elszenvedett sérülései miatt.

Az anyát, Sanda Alibabic-ot gyanúsítják a kislány halálra ütlegelésével, amelyet barátjával közösen hajtottak végre szlovéniai otthonukban.


Szörnyű hírek


A volt férj, Senad éppen úton volt, hogy meglátogassa Arina-t, amikor telefonhívást kapott egy orvostól, miszerint a kislánya kórházban fekszik, intenzív osztályon.

Az anya, Sanda hívta fel a mentőket azzal a bejelentéssel, hogy a gyermek balesetet szenvedett, mert nekiszaladt a radiátornak.

A kisgyermeknek nagy fájdalmai voltak, több csontja is eltörött és nagyon csúnya zúzódások borították a testét. Az arca meg volt duzzadva és azonnali ellátásra szorult. Az orvosok gyanakodtak a párra és felhívták a rendőrséget.


Az egész nemzet gyászol

A képen az egész ország ledöbbent. Az apa, Senad a kislány ágya mellett áll, puszit nyom a kezére. A kicsi testén számtalan kötés, csövek lógnak ki belőle és lélegeztető gépen van. Az emberek igazságért kiáltottak.

Arina, kórházba szállítása után két nappal később elhunyt. A párost letartóztatták és gyilkosság vádjával elítélték.





Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)