TOTÁLIS LEZÁRÁS JÖHET KARÁCSONYRA? A NEGYEDIK HULLÁM “MAGA ALÁ GYŰRHETI” MAGYARORSZÁGOT



A covid-világtérképen Magyarország a legvörösebb zóna, a világon itt a legmagasabb most a delta-variáns terjedése, ebből tömeges halálozások és az egészségügy összeomlása is lehet – ettől tartanak a szakemberek.

A kormány a színfalak mögött már további szigorításokon gondolkodik?

Berobbant a koronavírus járvány, a legtöbb virológus és elemző úgy számol, hogy a negyedik hullám enyhítéséhez már egy újabb oltási kampány sem volna elég. 

Olyannyira nagy a baj, hogy jelenleg az egész Földön Magyarországon kapott leginkább erőre a vírus, és drasztikus sebességgel terjed.

Ez azért aggasztó, mert van minimum 3 millió oltottunk, és az ország nyájimmunitása a lassú és befásult oltakozási kedv miatt folyamatosan, mondhatni napról napra csökken.

Röst Gergely matematikus szerint a negyedik hullám enyhítéséhez már egy újabb oltási kampány sem lenne elég.

Amire bizonyosan számíthatunk ezekből kifolyólag:

Kötelező lesz a maszkviselés mindenhol, zárt terekben, boltokba, éttermekben és bevásárló központokban, de valószínűleg a köztereken, a szabadban is.

Az oltatlanok jogait akár még a jelenleginél is tovább korlátozhatják.

Teljes látogatási tilalom jöhet valamennyi egészségügyi intézménybe.

Hogy lesz-e újra részleges vagy teljes kijárási tilalom, arról egyelőre nincs hír, de egyes források szerin a kormány minden létező megoldásról tárgyal.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)