Kisbabát hagytak egy kartondobozban ebben a dermesztő hidegbenAz oroszországi Obninsk városában Masha, a kóbor cica semmi mást nem tett, mint mindennapos sétájára indult egy hideg téli napon, amikor egy kartondobozt talált a egy eldugott zugban.

A dobozban egy 12 hetes kisfiú feküdt, akinek ebben a farkasordító hidegben valószínűleg nem sok ideje lett volna hátra, a macska azonban rögtön tudta, mit kell tennie! A dobozba feküdt a kicsi mellé, és megmelegítette őt, közben pedig hangosan nyávogott, így pedig a járókelők hamar felfigyeltek rá.

Ennek köszönhetően a kisfiú még időben kórházba került, és az orvosok meg tudták menteni az életét. A kórház szóvivője elmondta, hogy ha macska nem hívja fel a nyávogással a figyelmet a kicsire, nem is lett volna semmi esélye életben maradni a csontig hatoló hidegben.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)