Brutális vihar közelít: 15 megyére adtak ki figyelmeztetéstAz időjárás-előrejelzés szerint több helyen is számíthatnak esőre az elkövetkezendő napokban.

Csütörtök hajnalban az érkező hidegfront hatására a nyugati határ mentén kisebb eséllyel, majd napközben az ország délnyugati és középső felében, később délkeleten már nagyobb valószínűséggel fordulhat elő az eső és zápor mellett zivatar is.

A déli szél a délkeleti területeken a délelőtti és kora délutáni órákban viharossá (60-70 km/h) is fokozódhat, majd a délutáni óráktól csillapodik a légmozgás. Legnagyobb eséllyel a Kaposvár-Balassagyarmat és Baja-Ózd vonalak közötti területeken 10 mm-t, helyenként akár 20 mm-t megközelítő vagy meghaladó csapadékösszeg is lehetséges. Délkeleten a péntek reggelig lehulló csapadék mennyisége a 20 mm-t is meghaladhatja.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)