Íme Zuckerberg bejelentése – Megszűnik a Facebook!Előző héten érkezett a hír, miszerint megszűnhet a legnagyobb közösségi portál úgy, ahogy eddig ismertük.

A techvilág egyik elismert szaklapja akkor azt írt, hogy nevet változtat a Facebook, a változás hátterében pedig az is benne lehet, hogy az utóbbi időben több kínos ügy is érintette a céget.

A név bejelentésére valóban egy hetet kellett várni: a Facebook vezérigazgatója magyar idő szerint csütörtök este hozta nyilvánosságra a vállalat új nevét. A változtatás eredményeként a közösségi oldalt működtető cég a Meta nevet kapta, a névváltás jegyében ugyanis a Facebook megvásárolta a meta.com domaint.

Mi építjük a kapcsolódás technológiáját, melynek középpontjába együttes erővel végre az embereket helyezhetjük.

És együtt megnyithatjuk az utat egy sokkal nagyobb tartalomgyártói piac előtt– idézte Mark Zuckerberg Facebook Connect eseményen elhangzott szavait a hvg.hu.

Zuckerberg a jövővel kapcsolatban úgy fogalmazott, reméli, idővel egy metaverzumot működtető cégként tekintenek majd rájuk.

A szoftverfejlesztő ugyanis korábban elmondta, hogy éveken belül a közösségi térből egy élő-lélegező világ lesz, melynek lakói maguk a felhasználók.

A jövőben tehát ahelyett, hogy csak telefonon beszélgetnénk, hologramként ülhetünk le egymás kanapéira, ezzel pedig azt érezhetjük, hogy egy helyen vagyunk.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)