ORBÁN VIKTOR bejelentette! MOST A GYERMEKTELENEK JÖNNEK! Fantasztikus ÚJ TÁMOGATÁS JÖN GYERMEKTELENEKNEK!!!Ahogyan megírtuk, Orbán Viktor szombaton a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján mondott beszédet. Ebben elsősorban a 2022-es választások tétjét hangsúlyozta:

marad-e az új magyar gazdaság, vagy vissza fogunk menni a régi gazdaságba.

Az évnyitón emellett beszélt a kormány gazdasági programjáról is – mutat rá a hvg.hu. Ennek során kiemelte, hogy vannak olyan csoportok, amelyek esetében az adóék már jóval az uniós átlag alá került. Itt példaként a 25 év alattiakat és a sokgyermekeseket említette: előbbieknek január óta nem kell személyi jövedelemadót fizetniük, utóbbiaknál pedig kormányzása idején jelentős kedvezményeket vezettek be.

Hozzátette azonban, hogy vannak olyanok, akik ezekből a jövedelemadó-kedvezményekből eddig kimaradtak: a gyermektelenek.

Konkrét részleteket nem említett, csak annyit mondott el, hogy itt még be kell avatkozni adócsökkentés formájában. Ennek kereteit a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával kötendő új megállapodásban rögzítik.

Forrás: hvg.hu

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék