Ez az ima megváltoztathatja az életedet – mondd el naponta és meglátod, mekkora ereje van




Számos eszköz áll rendelkezésünkre, amikor a belső béke és harmónia megteremtéséről van szó, de kevés olyan hatékony, mint az ima. Az ima egy olyan hatalmas és személyes kapcsolódási mód, melyen keresztül a szívünk legmélyebb vágyaihoz és félelmeihez kapcsolódhatunk, és gyakran megnyitja az ajtót a változáshoz és a megújuláshoz is. Ebben a cikkben egy olyan imát osztok meg, amely, mint azt sokan állítják, mély változásokat hozott az életükbe.

Ha valaha is úgy érezted, hogy valami extra erőre van szükséged a mindennapi kihívásokkal szemben, akkor talán már találkoztál ezzel az imával. Dr. Joseph Murphy Tudatalattid csodálatos hatalma című könyvéből származik, és sokak szerint csodákat művelhet azokkal, akik szívükből mondogatják.

„Isten ajándékai az enyémek. A nap minden egyes percét élvezem. Velem van Isten harmóniája, békéje és gazdagsága. Isten szeretete sugárzik belőlem, és beragyogja a körülöttem állókat. Az isteni szeretet meggyógyít. Nem félek a rossztól, mert Isten velem van. Folyton körülvesz a szent fény, amely szeretet és erőt sugároz. Kijelentem, tudom és hiszem, hogy Isten szeretete útba igazítja, meggyógyítja, és gondját viseli családtagjaimnak, szeretteimnek.

Megbocsátok mindenkinek, és őszintén terjesztem az isteni szeretetet, békét és jóakaratot minden ember felé, bárhol is legyen. Lényem legmélyén a béke uralkodik, Isten békéje. Ebben a csendben érzem az Úr szeretetét, erejét és gondviselését. Isten mellettem van minden utamon.

Én vagyok az isteni szeretet, igazság és szépség terjesztője. Érzem, ahogy a világ isteni folyója átfolyik rajtam. Tudom, hogy minden gondom eloszlik Isten színe előtt. Az Úr útjai az én útjaim. A szavak, amelyeket kimondok, eljutnak oda, ahová szánom őket.

Boldog vagyok, felküldöm az égbe a hálámat, és tudom, hogy választ kapok az imámra. Biztosan így lesz.”

Hogy pontosan mi fog változni az életedben, az változó. Lehet, hogy anyagi javakban, új lehetőségekben vagy egyszerűen csak belső békében lesz részed. A lényeg az, hogy nyisd meg a szíved és hagyd, hogy az ima vezesse az utadat.

Az isteni energia mindig ott van körülöttünk és belülünk. Ezzel az imával nem csak saját életünkbe hozhatunk változást, hanem a körülöttünk lévő világba is. Ha hiszel az imádság erejében, és hajlandó vagy megtapasztalni azt, mondd el ezt az imát naponta kétszer, reggel és este, és figyeld meg, hogyan alakul át az életed.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)