Smink nélküli kép került fel a netre Suzyról. Még a saját rajongói is alig ismerték fel



Rég hallottunk Jolly volt feleségéről, Suzyról.


Rég hallottunk Jolly volt feleségéről, Suzyról. A csinos énekesnő 10 éven keresztül szórakoztatta a rajongókat férje oldalán, ám szakításukkal ennek a korszaknak vége lett. A két mulatós sztár karrierje külön-külön is szárnyal. Míg Jollyra rátalált a szerelem, Suzy féltve óvja magánéletét. 


A csinos édesanya 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg magát smink nélkül.  Suzy nem rég arról mesélt, hogy 36 évesen nincs baja a korával, csupán egy számnak tekinti. Gyakran „megkapja” viszont a műnő jelzőt, amit véleménye szerint nem teljesen helytálló. 


Azonkívül, hogy a terhességem után megcsináltattam a mellemet, nem feküdtem kés alá. Pusztán esztétikai beavatkozásokat végeztek rajtam, ami ahhoz kellett, hogy még magabiztosabb legyek. Ami pedig a botoxot illeti, azzal egyáltalán nem élek, viszont egy jó mezoterápiás kezelés bármikor jöhet 


– magyarázta az énekesnő a Story magazinnak.

 


A mulatós zene koronázatlan királynője, a következő képen, megmutatta milyen, amikor készen áll a fellépésre. 

 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)