Rúzsa Magdi fájdalmas vallomást tett három koraszülött babájáról



Az énekesnő nehéz pillanatokat élt át.

Rúzsa Magdi gyermekei, Lujza, Keve és Zalán februárban látták meg a napvilágot, azonban mint a hármasiker-terhességek esetében általában, ők is koraszülöttként jöttek a világra. Az énekesnő most az Instagram-oldalán vallott őszintén erről az időszakról.

NEM HISZEM, HOGY FEL LEHET KÉSZÜLNI ARRA, HOGY AZ EMBERNEK KORASZÜLÖTT LESZ A GYERMEKE. MINDENFÉLE SZEMPONTBÓL NAGYON MEGTERHELŐ ÉRZÉS EZ. A MI TÖRTÉNETÜNK KICSIT MÁSKÉPP ALAKULT, HISZ A KEZDETEKTŐL TUDTUK, HOGY KORASZÜLÖTTEK LESZNEK A BABÁINK, A KÉRDÉS CSAK AZ VOLT, HOGY MENNYIVEL KORÁBBAN ÉRKEZNEK. EMLÉKSZEM, AHOGY SZÁMOLTAM A HETEKET, HISZ MINDEN EGYES NAP, AMIT A MÉHEMBEN TÖLTÖTTEK, EGY MÉRFÖLDKŐNEK SZÁMÍTOTT, VOLTAK NAPOK, AMIKOR MOZDULNI SE MERTEM A KÓRHÁZI ÁGYON, NEHOGY BAJ LEGYEN ÉS MÉG ELŐBB ÉRKEZZENEK. MÉG MOST IS KALAPÁL A SZÍVEM, HA EZEKRE A NAPOKRA GONDOLOK. MOST VISZONT ÖRÖM LÁTNI, AHOGY EZEK A KICSI EMBERKÉK A KEZDETI HÁTRÁNYBÓL SZINTE ELŐNYT KOVÁCSOLVA HALADNAK ÉS FEJLŐDNEK

TE, AKI MOST ODAKINN VAGY ÉS UGYANÚGY AGGÓDSZ, GONDOLJ ARRA, MINDENKINEK MEGVAN AZ ÚTJA, ÉS EZEK A PICI BABÁK ERŐSEBBEK MINDNYÁJUNKNÁL, CSAK LEGYEN HITED, MERT ÉN AZT LÁTOM NÉHA BENNÜK NAGYOBB AZ ERŐ, MINT EGY FELNŐTT EMBERBEN. PICI ÓRIÁSOK! ISTEN ÉLTESSE ŐKET!” – ZÁRJA A BEJEGYZÉST.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)