Hamis piskóta, ami nem esik össze és elronthatatlan! Mi jobban szeretjük mint az eredetit



A piskóta sütés művészet. Ennek ellenére az eredeti piskóta gyakran összeesik, nem lesz elég magas és sokkal bonyolultabb elkészíteni, mint ezt a változatot. Erre a receptre akkor találtam rá, amikor már régóta keresgéltem a tökéletes piskóta receptet. Úgy voltam vele, hamis piskóta ide vagy oda, megannyira elrontott piskóta után egy esélyt adok neki. És milyen jól tettem! Azóta csak így készítem! Sokkal egyszerűbb, elronthatatlan és szép magasra sül, ami nem esik össze később sem. 


HOZZÁVALÓK:


2 db tojás,

1 bögre cukor,

1 bögre tej,

fél bögre olaj,

2 bögre liszt,

1 cs sütőpor



ELKÉSZÍTÉS:


Én most csak lekvárral töltöm! Ez az adag egy 20/30as tepsi! Bögre mérete: 2dl. Sütési idő: Nekem csak sima gáztűzhelyem van, de szerintem 200/220 fokos biztos van fél órát sütöttem de lehet tűpróba..a tojásokat nem kell szétválasztani…csak kevered előbb a tojást a cukorral utánna a folyékony hozzávalók majd a liszt sütőpor! Ma csak egy kis hamis piskóta sült!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)