A kormány ismét pénzt oszt a nyugdíjasoknak, most EKKORA ÖSSZEGGEL kedveskedik nekik:A kormány ismét pénzt oszt a nyugdíjasoknak, most EKKORA ÖSSZEGGEL kedveskedik nekik: Novemberben jön a nyugdíjprémium és az infláció miatti kiegészítés is, de még így is rosszabb helyzetben lehetnek a nyugdíjasok, mint tavaly ilyenkor.

A Menedzsment fórum kiszámolta, hogy mennyi plusz pénzre számíthatnak a nyugdíjasok novemberben. Ebben a hónapban ugyanis nemcsak az infláció alultervezése miatt érkezhet pénz a számlákra, hanem nyugdíjprémium címén is. Az utóbbi mértékét az ország gazdasági teljesítménye határozza meg.A számításaik szerint 50 ezer forintos nyugdíjprémiumot kaphatnak az átlag körüli ellátásban részesülők.

Ebben az esetben a lap 6 százalékos gazdasági növekedéssel számolt. Ehhez képest viszont a Magyar Bankholding 5,7 százalékos növekedésre számít, ebben az esetben 44 ezer forint lesz a nyugdíjprémium. És ott van még az infláció miatti kiegészítés A Menedzsment fórum úgy számolt, hogy emiatt egy átlag körüli ellátásban részesülő 76 ezer forintot kaphat.Így a két támogatás együttes összege 128 ezer forint lehet majd novemberben, amit egy összegben kapnak meg az érintettek.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék