A kormány ismét pénzt oszt a nyugdíjasoknak, most EKKORA ÖSSZEGGEL kedveskedik nekik:



A kormány ismét pénzt oszt a nyugdíjasoknak, most EKKORA ÖSSZEGGEL kedveskedik nekik: Novemberben jön a nyugdíjprémium és az infláció miatti kiegészítés is, de még így is rosszabb helyzetben lehetnek a nyugdíjasok, mint tavaly ilyenkor.

A Menedzsment fórum kiszámolta, hogy mennyi plusz pénzre számíthatnak a nyugdíjasok novemberben. Ebben a hónapban ugyanis nemcsak az infláció alultervezése miatt érkezhet pénz a számlákra, hanem nyugdíjprémium címén is. Az utóbbi mértékét az ország gazdasági teljesítménye határozza meg.A számításaik szerint 50 ezer forintos nyugdíjprémiumot kaphatnak az átlag körüli ellátásban részesülők.

Ebben az esetben a lap 6 százalékos gazdasági növekedéssel számolt. Ehhez képest viszont a Magyar Bankholding 5,7 százalékos növekedésre számít, ebben az esetben 44 ezer forint lesz a nyugdíjprémium. És ott van még az infláció miatti kiegészítés A Menedzsment fórum úgy számolt, hogy emiatt egy átlag körüli ellátásban részesülő 76 ezer forintot kaphat.Így a két támogatás együttes összege 128 ezer forint lehet majd novemberben, amit egy összegben kapnak meg az érintettek.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)