Két lány fuldokolni kezdett a Balatonon Ez a Down-szindrómás fiú OLYAT tett ekkor, amitől elállt az emberek szava…! Még most is levagyunk döbbenve a történtektől!!



Két lány fuldokolni kezdett a Balatonon Ez a Down-szindrómás fiú OLYAT tett ekkor, amitől elállt az emberek szava…! Még most is levagyunk döbbenve a történtektől! Valerio Katoya az interneten pár nap alatt hős lett. Ez a fiú a betegsége ellenére két lányt mentett meg a biztos haláltól! Valerio Down-szindrómával született.

A szülők ennek ellenére mégis megtartották a fiút. Amikor Katoya betöltötte a 3. életévét, szülei beíratták úszásoktatásra. Valerio sikeres lett ezen területen – ezáltal izmai erősödtek, akaratereje és állóképessége is fejlődött. Ennek köszönhető, hogy a fiú részt vehetett az Olimpiai játékokon! Valerio úszótudása kapóra jött a Balaton parton is, ahol a fiú a családjával együtt nyaralt.

Azon a napon erős szél fújt, aminek következtében a hullámok veszélyessé váltak. A Balaton sodrása magával ragadott egy 10 és egy 14 éves korú lány testvérpárt. A lányok fulladoztak és egyre távolabb kerültek a parttól. Segítségért kiáltottak, Valerio és az édesapja nem tétlenkedett, apja az idősebb, a fia a fiatalabb lányt ragadta meg. A két férfi sikeresen kihúzta a lányokat a partra.

Ezt a hőstettet nem csak a lányok szülei és az internetes felhasználok díjazták, de az olasz sport miniszter is megjutalmazta őt. Megkapta a bátorságért érdemjelet, a bátor cselekedetért és az atletikusságáért.




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)