Egy bosszús bérbeadó szavai: “Egy orvosnak adtam bérbe a lakásomat. Gyomorforgató, hogy milyen viszonyok között lakott benne”



Az alábbi, egy dühös lakástulajdonos “tollából” származó beszámolót az interneten találtuk, és röviden összefoglaljuk a lényegét.

Jó lecke ez azoknak, akik még hisznek a formális méltóságban, és abba a tévhitbe ringatják magukat, hogy csak mert valaki például orvos, közgazdász, vagy vezérigazgató, igényesebb rendet tart maga körül, mint bárki más földi halandó. Lássuk tehát:

A lakástulajdonos ingatlana újból kiadóvá vált, és azt egy éppen egy válás kellős közepén lévő orvosnak adta ki, aki arra az időre keresett lakást, amíg nem rendezi maga körül a dolgokat. A bérbeadó örült a bérlőjelöltnek, mert úgy gondolta, hogy egy orvos egészen biztosan nem lakja le a lakást, és persze időben is fogja fizetni a lakbért.

Ám azt írja, tévedett… Igaz, hogy az orvos rendben fizetett, de egyetlen egy hónap alatt olyan állapotba került a lakás, hogy az orvos elköltözése utána  bérbeadó csak kamillázott. Ezeket a képeket posztolta:




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)