Szörnyű, ami történt a négyéves kislányt szállító busz sofőrjével. Ha hibázott, ha nem, akkor sem EZT érdemelte!



Kiegyensúlyozott emberként ismerték azt a buszsofőrt, akinek a járművében ott maradt egy tomajmonostorai óvodás kislány, aki később a kórházban életét vesztette.

Információk szerint a sofőr a történtek után idegösszeomlást kapott, jelenleg pszichiátrián kezelik.

A rendelkezésre álló információk szerint a négyéves kislányra már eszméletlen állapotban találtak rá. Végül pénteken a kórházban életét vesztette. Válságos állapotban szállították kórházba, napokig küzdöttek az életéért. A buszvezető egyik ismerőse a Tényeknek elmondta, hogy a férfit kiegyensúlyozott embernek ismerték meg, akinek semmilyen káros szenvedélye nem volt.

Úgy tudni, a sofőr másodállásban is személyszállítással foglalkozik, és röplabdaedzőként is dolgozik. Az ismerős elmondása szerint a férfi teljesen összeomlott a történtek miatt. Az ügyben büntetőeljárás és fegyelmi vizsgálat is indult, a rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)