Hosszú volt a sor a lángososnál a strandon, ideges lettem, de mikor megláttam miért, mélyen elszégyelltem magam



Amikor nyaralunk és szeretnénk kikapcsolódni, hajlamosak vagyunk rá, hogy úgy érezzük, most minden hétköznapi kellemetlenségtől megszabadulhatunk, annak érdekében, hogy semmi se zavarhassa meg a feltöltődésünket.

Az emberek többségével előfordult már, hogy kifejezetten ideges és morcos lett, hogyha egy hosszú sort kellett kiállnia. Márpedig ez nem ritka a parti üdülőhelyek környékén, és bevallom, hogy velem is előfordult már, hogy ilyenkor felmérgeltem magam.

Az ember ideges lesz a nagy sor láttán… Viszont ha arra gondolunk, hogy a büfében dolgozók 50-60 fokban egész nap azon fáradoznak, hogy kiszolgálják nekünk az ételt és italt, már egy kicsit elszégyelltem magam.

Érdemes tehát egy kicsit türelmesebbnek lennünk.

A lenti képet egy balatoni lángososnál fényképezték, és nagyon igaza van annak, aki kitette! Érdemes elgondolkoznunk azon, hogy ők is emberek, és milyen borzalmas hőségben dolgoznak, hogy kiszolgáljanak minket!




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)