Ennek a gyermekorvosnak elege lett abból, ahogy a szülők beszélnek a gyerekükkel, és viselkednek a rendelőben. EZT a levelet rakta az ajtajára!Ennek a gyermekorvosnak elege lett abból, ahogy a szülők beszélnek a gyerekükkel, és viselkednek a rendelőben. EZT a levelet rakta az ajtajára!

Hajlamosak vagyunk az egészségügy rossz helyzete és a frusztrált orvosok miatt csak az érem egyik oldalát figyelembe venni.

Pedig néha mi magunk is viselkedhetünk bunkón ráadásul egyeseket gyermekük jelenléte sem tart vissza. Dr. Huszti Katalin gyerekorvos, megelégelte a szülők viselkedését ezért ezt a levelet függesztette ki a rendelője ajtajára.Szomorú, hogy így beszélnek a szülők, 50 év gyógyítás után nem bírtam tovább magamban tartani a véleményemet. Ez egy közintézmény, ahol illik tisztelettel fordulni az orvoshoz. Ha a szülő nem tanítja meg a gyerekét a helyes viselkedésre, sőt ő maga sem tudja, hogyan kell viselkedni, akkor valakinek figyelmeztetnie kell erre.-nyilatkozta a doktornő

Eléggé elkeserítő, hogy a kedves szülők nem tudnak példát mutatni… mit várjunk akkor el a most felnövő generációtól?
Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)