Mazsi nem eszik, nem iszik, már több kilót fogyott, és Berki Krisztián szellemével társalog. Mi lesz a vége?
Halottlátóhoz fordult Berki Mazsi – tudta meg a Blikk. A lap egyik szemfüles olvasója látta Berki Krisztián feleségét a híres léleklátó, Kiss Kató irodájánál.

Mazsi talán azért fordulhatott a szakemberhez, hogy kapcsolatba léphessen férjével, a múlt pénteken elhunyt Krisz­tiánnal.

– Azonnal felismertem Mazsit, ahogy ment a házhoz. Szegényen látszott, hogy megtört, szomorú volt. Feketében volt, ami érthető, hiszen gyászol. Sejtettem, hogy Katóhoz megy, itt a környéken mindenki ismeri őt, de utána oda is mentem a kaputelefonhoz és ott volt a név. Remélem, választ kap a kérdéseire és megnyugszik a lelke – mondta lapunknak az olvasó, Imre, akinek a fotóért természetesen jár a tízezer forint.

Mint arról korábban beszámoltunk, az egykori Fradi-vezér holttestére a lánya, Natika talált rá az otthonukban múlt pénteken. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, ám még vizsgálják az esetet, mivel információnk szerint Berki otthonában kábítószergyanús anyagot találtak. Berki és felesége információink szerint hosszú ideje harcoltak a házasságukért, s bár úgy tudjuk, az utóbbi időben már külön éltek, szerették volna megmenteni a kapcsolatukat, hogy együtt nevelhessék fel tavaly novemberben született kislányukat, a kis Emma Katarinát. A pár randevút szervezett múlt péntekre, csütörtök este még beszéltek is telefonon, ám másnap reggel Mazsi arra a sokkoló hírre kelhetett, hogy férje elhunyt.

Kerestük Kiss Katót, igaz-e, hogy felkereste őt Berki Mazsi – írja a Blikk.

– Nem kaptam engedélyt arra, hogy nyilatkozzam erről – mondta a Blikknek a léleklátó, aki arról beszélt, hogy a napokban bizony érzékelte a korábbi főpolgármester-jelölt szellemét.

Lehet, hogy erről beszélgettek a fiatal özveggyel? Mazsi mindenesetre mintegy másfél órát töltött az épületben, majd mosolyogva távozott.

Már szombaton megjelent nekem Berki Krisztián– mondta mély meggyőződéssel Kató.

– Minél frissebb a haláleset, annál nagyobb a megjelenő lélek intenzitása. Úgy éreztem, ­Krisztián segítséget kért tőlem a halála után egy nappal, konkrétan adta a tudtomra a dolgokat, a ­kérdéseit. Ezeket nyomatékosította is különféle energiákkal, például felkapcsolódott a lámpa és zörgéseket is lehetett hallani.


Forrás: blikk.hu

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék