Mazsi nem eszik, nem iszik, már több kilót fogyott, és Berki Krisztián szellemével társalog. Mi lesz a vége?




Halottlátóhoz fordult Berki Mazsi – tudta meg a Blikk. A lap egyik szemfüles olvasója látta Berki Krisztián feleségét a híres léleklátó, Kiss Kató irodájánál.

Mazsi talán azért fordulhatott a szakemberhez, hogy kapcsolatba léphessen férjével, a múlt pénteken elhunyt Krisz­tiánnal.

– Azonnal felismertem Mazsit, ahogy ment a házhoz. Szegényen látszott, hogy megtört, szomorú volt. Feketében volt, ami érthető, hiszen gyászol. Sejtettem, hogy Katóhoz megy, itt a környéken mindenki ismeri őt, de utána oda is mentem a kaputelefonhoz és ott volt a név. Remélem, választ kap a kérdéseire és megnyugszik a lelke – mondta lapunknak az olvasó, Imre, akinek a fotóért természetesen jár a tízezer forint.

Mint arról korábban beszámoltunk, az egykori Fradi-vezér holttestére a lánya, Natika talált rá az otthonukban múlt pénteken. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, ám még vizsgálják az esetet, mivel információnk szerint Berki otthonában kábítószergyanús anyagot találtak. Berki és felesége információink szerint hosszú ideje harcoltak a házasságukért, s bár úgy tudjuk, az utóbbi időben már külön éltek, szerették volna megmenteni a kapcsolatukat, hogy együtt nevelhessék fel tavaly novemberben született kislányukat, a kis Emma Katarinát. A pár randevút szervezett múlt péntekre, csütörtök este még beszéltek is telefonon, ám másnap reggel Mazsi arra a sokkoló hírre kelhetett, hogy férje elhunyt.

Kerestük Kiss Katót, igaz-e, hogy felkereste őt Berki Mazsi – írja a Blikk.

– Nem kaptam engedélyt arra, hogy nyilatkozzam erről – mondta a Blikknek a léleklátó, aki arról beszélt, hogy a napokban bizony érzékelte a korábbi főpolgármester-jelölt szellemét.

Lehet, hogy erről beszélgettek a fiatal özveggyel? Mazsi mindenesetre mintegy másfél órát töltött az épületben, majd mosolyogva távozott.

Már szombaton megjelent nekem Berki Krisztián– mondta mély meggyőződéssel Kató.

– Minél frissebb a haláleset, annál nagyobb a megjelenő lélek intenzitása. Úgy éreztem, ­Krisztián segítséget kért tőlem a halála után egy nappal, konkrétan adta a tudtomra a dolgokat, a ­kérdéseit. Ezeket nyomatékosította is különféle energiákkal, például felkapcsolódott a lámpa és zörgéseket is lehetett hallani.


Forrás: blikk.hu

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)