Először szólalt meg Hódi Pamela Berki Krisztián halála után: A fájdalmunk leírhatatlan
Megszólalt Berki Krisztián egykori párja és idősebb lányának édesanyja, Hódi Pamela az egykori focista és médiaszemélyiség halála után. Mint megírtuk, közös gyermekük, Natasa Zselyke talált rá az édesapjára ma reggel. Most őszintén írt a fájdalmukról az édesanya. Íme, Hódi Pamela teljes bejegyzése:

„Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatlan. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya. Nyugodj meg ott ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus. Köszönöm a rengeteg üzenetet, részvétnyilvánítást.Kérem a sajtót, ha rám nem is… egy 8,5 éves kislányra legyenek tekintettel akivel 0-24 órában együtt vagyok, és próbálom átvenni minden fájdalmát.”

- írta a bejegyzésében.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)