Tudod mit jelent a gyümölcsökön a számsor? Innentől nézni fogod!



Ha megveszel egy hipermarketben egy kg almát, annak általában mindig van valami címke a külső héján, amit általában az ember észre sem vesz, pedig ennek a címkének köszönhetően érvényesül az a törvény, hogy minden gyümölcs vegyi kezeléséről nyilatkozniuk kell a beszállítóknak.

A gyümölcsön látható számsor kezdődhet 3- 4–8-9- es számokkal. Ezeknek mindig más jelentése van.

Ha 3 vagy 4-el  kezdődik, akkor a gyümölcs erősen permetezett – műtrágyázott és vegyszerezett földben termett – tehát vélhetően tele van ezekkel a veszélyes anyagokkal a gyümölcs húsa is.

Azonban a 8-as számot nagyon kell figyelni. Ez azt jelenti, hogy a kezünkben tartott zöldség- gyümölcs GÉNKEZELT. Ezt ott a helyszínen dobd el, és keress másik zöldséget-multit.

Ha 9-es van rajta, akkor organikusan termett a földön . Tehát nem használtak semmilyen növényvédőszert, nem vegyszerezték, és úgy termett mint a vadontermő gyümölcs.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)