Putyin nagy bajban van! Megtámadták a Kreml épületét, lángok csaptak fel Putyin hivatalos rezidenciájánál




Putyin nagy bajban van! Megtámadták a Kreml épületét, lángok csaptak fel Putyin hivatalos rezidenciájánál

Két helyen is lángok csaptak fel Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalos rezidenciájánál, miután egy ismeretlen férfi Molotov-koktélt hajított az épületre.

A pillanatról videófelvétel is készült. Ez volt az első, fizikai támadás Moszkvában, amely azt jelzi, az orosz propaganda fala repedezik, és az oroszok egyáltalán nem biztos, hogy egyetértenek azzal, hogy elnökük ezúttal Európában rángatta háborúba az országot.

A Nextra TV osztotta meg a Twitter-oldalán az alig 10 másodperces videót. Az ismeretlen alak a Kreml falára hajította a házilag készített fegyvert, az épület fala egy adott helyen konkrétan lángra kapott és égésnyomot hagyott maga után, a fű pedig szintén meggyulladt.

Hirdetés

A felvételen látszik, a férfi az akció után még fenyegető mozdulatot is tett Putyin rezidenciája felé. A tűz nem jutott el a Kreml falain túl.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)