Az OTP rendkívül fontos bejelentést tett, amely több százezer magyar ügyfelet érint - íme a részletek!



Korábban a Promotions is több cikkben beszámolt arról, hogy március elsejétől az OTP Bank lakossági ügyfeleinek életében nagy változás jön, ugyanis arról volt szó, hogy lakossági ügyfélkörben kivezetik a SmartBank szolgáltatást, a helyét pedig az új Mobilbank veszi át. Így a régen megszokott és bejáratott, még 2011-ben bevezetett SmartBank mobilbank applikáció utoljára hétfőn működik majd már a megszokott menetrend szerint, ám a nem lakossági ügyfelek majd ezen időpont után is használhatják az alkalmazást.

Február 28-án az OTP bejelentette, hogy határidőt hosszabbítanak, és egészen március 24-ig használható marad a lakossági SmartBank mobilalkalmazás, mivel több százezer magyar ügyfél nem váltott még az új Mobilbankra.

Az új mobilbank amúgy már 2021 augusztusa óta elérhető az ügyfelek számára, a hitelintézet másfél milliós, mobillbankot hasnáló ügyfélkörének már közel a kétharmada az új OTPMobilbankot használja, ám sokan még nem éltek ezzel.

A Napi.hu megkeresésére Vouszka Péter, az OTP Bank digitális csatornáinak szolgáltatásfejlesztésért felelős vezetője elmondta:

"Intenzív ügyfél-tájékoztatást és kommunikációs kampányt folytatunk hónapok óta, melynek eredményeként közel 1 millió ügyfelünk már az új OTP MobilBankot használja napi pénzügyeinek intézésére. A kivezetési periódus meghosszabbításával az újdonságokat lassabban elfogadó ügyfeleinknek szeretnénk kényelmesebbé tenni a váltást".

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)