Kulcsár Edina páros lábbal szállt bele Csutiba, úgy tűnik eddig bírta a békés módszert



Kulcsár Edina és Csuti január közepén jelentették be, hogy elválnak. Azóta tőlük hangos a média és egyre érdekesebb részletek látnak napvilágot házasságukkal kapcsolatban.

Habár azt mondták próbálnak békésen elválni, a jelek szerint erre már abszolút nincs esély.

Sokak szerint nagyon tapintatlan volt Edina, új párja bejelentésekor éppen ezért napok óta ekézik az egykori szépségkirálynőt.

Csuti vasárnap a gyerekekről tett ki videót, aminek elején lánya, Nina az anyját szólongatja, aki eközben máshol tartózkodott.


„Szegény Nina az anyukáját keresi!” – írta egy kommentelő, amire később megérkezett Edina válasza.


Edina a hajfonós Instagram-oldaláról írt hosszú választ az őt támadóknak:


„Mivel a gyerekeim apja letiltott, innen válaszolok! (Edina vagyok, a ”kedves anyuka!„) Mitől hanyagolnám el a gyerekeimet? Azért, mert nem posztolok minden egyes pillanatban, amikor a gyerekekkel vagyok, attól még velük vagyok, szemben Csutival, aki minden alkalmat megragad, hogy a jó apa és az áldozat szerepében tetszeleghessen az általa imádott nyilvánosság előtt! Ma egyébként András (azaz Csuti) napja van, mert fel vannak osztva köztünk a napok – természetesen az én javamra –, de ettől függetlenül, a ma délutáni alvásukig is otthon voltam!

Minden anyai kötelezettségem elláttam és társai! Nem dolgozom… Szinte mindent lemondtam, hogy minden erőmmel arra törekedhessek, hogy semmit ne vegyenek észre ebből a gyerekek, minél több időt tölthessek velük, és boldoggá tegyem őket, amit nem a nyilvánosság előtt teszek! Könyörgöm! Ne csak nézzetek…

Lássatok a dolgok mögé is, de azt hiszem, lassan szükség lesz a segítségemre! A gyerekeim miatt nem hagyhatom tovább, hogy az anyai becsületem sárba legyen tiporva! Én nem fogok csak azért posztolni velük, hogy azt bizonygassam, jó anya vagyok! 

Vagy szerintetek attól jó szülő valaki, hogy megoszt egy momentumot, hogy pozitív színben tüntesse fel magát? (…) Csuti… Neked innen is köszönöm, hogy tartod magad a megbeszéltekhez, miszerint a gyerekeket nem mutatjuk, főleg nem ebben az időszakban! Addig örüljünk, ameddig a felkiáltójelek helyett kérdőjelek vannak!” – fogalmazott Edina.

Csuti erre egyébként még nem reagált, de sokan nem értik Edina kiakadását, hiszen múlt héten ő is jó pár Instagram sztorit osztott meg a kicsikről.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)