Elképzelni sem tudjuk mit élhetett át. Meghalt a 32 méteres kútba esett marokkói kisfiú, akinek a kimentésén négy napig dolgoztak



Négy nap alatt sikerült kimenteni a 32 méter mély, nagyon keskeny kútba zuhant kisfiú testét, de nem élte túl a balesetet.

Sikerült kiemelni azt az öt éves, marokkói kisfiút, Rayant, aki egy 32 méter mély, keskeny kútba zuhant négy nappal korábban – írja a BBC.

A marokkói 2M csatorna szerint VI. Mohamed király felhívta a fiú szüleit, hogy együttérzését fejezze ki a kisfiú halála miatt.

A kút szűk mivolta (szélessége mindössze 25 centiméter, 28 méter után pedig tovább szűkül) hátráltatta a mentési munkálatokat, ezért több mentési kísérlet is kudarcot vallott.

A mentők most buldózerekkel ástak a kút aknájával párhuzamosan, hogy megkerüljék a keskeny szerkezetet, valamint annak beomlását. A hatóságok attól is tartottak, hogy ha hozzáérnek a kúthoz, azzal sérülést okozhatnak a kisfiúnak, akinek oxigénmaszkot és élelmet is leengedtek.

A mentőcsapatoknak szombat estére sikerült eltávolítani a szomszédos domboldal nagy részét, és a vízszintes járatot átvezetni a kútba.

ÁM MIRE ELÉRTÉK A KISFIÚT, Ő MÁR NEM ÉLT, ÍGY CSAK A HOLTTESTÉT TUDTÁK A FELSZÍNRE HOZNI.

- írja a Reuters.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)