60 ezer forintot nyertem a kaparóson. Nagyon boldog voltam, amíg meg nem láttam EZT



Ma este 60 ezret kapartam le egy sorsjegyen. Mondanom sem kell, nagyon megörültem! Nem nagy pénz, de mégis a legnagyobb nyereményem. Nagyon izgatott voltam, amíg fel nem néztem, és meg nem láttam Glennt. Egy “hajléktalan vagyok” táblát tartott maga előtt, remegett a keze, és sírt, ahogy a fagyos szél marta az arcát.

Lehúztam a kocsi ablakát, és felajánlottam neki, hogy meghívom egy forró kávéra. Vonakodva, de boldogan elfogadta. Amíg a kocsiban mentünk, megkérdeztem hol fog aludni, mire azt mondta, nem tudja. Felhívtam a szállókat, de mind teli voltak.

Ekkor értettem meg, hogy miért én nyertem ezt a kis összeget. Talán nem véletlen, hogy a sors az én utamba helyezte le Glennt, Elvittem egy szép szállodába és a nyert összegből két éjszakát tudtam venni neki. Még sosem láttam felnőtt férfit így sírni.

Azt mondta, egy angyal vagyok. Sokat nem tehettem, de tudtam, hogy új barátom Glenn, az estét biztonságban és melegben tölti.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)