Gyurcsányon röhög a fél internet, 27 évvel ezelőtti fotót osztott meg, pedig nagyon megható a kép, amit közzétett, így még sosem láttuk őketTalpig farmerben, rövid hajjal, old school napszemüvegben, úgy, ahogy még sosem láttuk őket. Gyurcsány Ferenc nosztalgikus hangulatba került, legutóbbi posztjában egy olyan képet mutatott meg magáról és a feleségéről, ami 27 évvel korábbra repít bennünket.

Két ünnep között, egy sima keddi napon: Hoppál Péter és az orbánviktoros hóember – fotó

Gundel Takács Gábor őszinte és súlyos gondolatai az egyneműek gyermekneveléséről – „Csomó ember nyomorultul él, mert ők nem számítanak”

Jókora időutazást okoz kedd délelőtti Facebook-bejegyzésében a volt miniszterelnök A közel 30 éve készült képen a politikai sikerektől még távol álló Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára egy szökőkút előtt pózol.

Ahogy látom, akkoriban, 27 éve nem tudtam, hogy nadrághoz kötelező az öv. Hiba. Az ing még megvan. Meg ő is:)) A szemüvegre nem kell megjegyzést tenni. Én is látom…

- írta bejegyzésében DK elnöke.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)