Ezt azért nem gondoltuk volna! A Rossmann is fizet a dolgozóinak, ennyi pénzt adnak a felvett oltásért:



Alaposan megtámogatja az oltási kedvet a Rossmann drogérialánc, amelynek ügyvezetése minden dolgozóját a koronavírus elleni oltás felvételre ösztönzi, különösen azokat az értékesítésben és logisztikán dolgozó kollégákat, akiknek nincs lehetősége az otthoni munkavégzésre.- írja a Világgazdaság

A cég eddig is nagy hangsúlyt fektetett a megelőzésre, a karácsonyi roham közeledtével pedig mindenkit buzdít az oltás felvételére, melyet egyébként – egyelőre – nem kívánnak kötelezővé tenni.

Ennek ellenére igencsak vonzóvá teszik a lehetőséget a munkavállalóiknak, ugyanis a legfrissebb vezetőségi döntés értelmében 60 ezer forintos extra juttatást kapnak azok a dolgozók, akik felveszik az oltást.

Bátorítjuk minden kollégánkat, hogy vegye fel az oltást, és ezúton is köszönetet mondunk minden olyan munkatársunknak, akik felelősen döntve, a maguk és a munkatársaik, valamint a vásárlók védelme érdekében már beoltatták magukat. Őket, valamint minden olyan raktári és bolti dolgozót, aki december 15-ig felveszi legalább az első oltást, 60 ezer forintos extra juttatásban részesítünk

– mondta Flórián László, a drogériahálózat ügyvezető igazgatója.

A Rossmann Magyarország Kft. közlése szerint a vállalat hazai üzleteiben és logisztikai központjában kétezren dolgoznak.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)