Egyetlen baba sem sír ebben az árvaházban. Amikor a nő rájön az okára, a vér is meghűl az ereiben



Amikor a férfi egy több hetes külföldi kiküldetésről hazaérkezett, és meglátta a feleségét, aki a beteg gyermekük mellett feküdt a kiságyban, hogy megnyugtassa a síró gyermeket, teljesen ellágyult a szíve.

Ugandában járt kiküldetésen, ahol egy árvaházba is el kellett látogatnia. Azt látta, hogy több száz kisbaba fekszik sorban, síri csendben. Egyikük sem sírt, amit nagyon különösnek talált.

Az árvaházban a gyerekeket ellátó apácát kérdezte meg, hogy mi ennek az oka: “Miután a gyerekek idekerülnek, folyton sírnak, azonban ez az állapot csak egy hétig tart. Egy hét múlva mindenikük elhallgat. Hogy miért? Mert mindenikük tudja, hogy soha senki nem fogja őket megvigasztalni” – szólt az apáca válasza.

Hetek óta a fülébe csengett a válasz, amely mélyen megrázta és elgondolkodtatta. A reménytelenségről, a végső elkeseredésről szólt.

Amikor pedig meglátta a feleségét és a gyermekét, szintén ez a mondat járt a fejében. Ekkor fogadta meg, hogy mindig ott lesz a gyermeke mellett, bármi történjen, akármi miatt sír, őrá mindig számíthat, hogy tudja, érdemes segítséget kérnie, és érdemes sírnia!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)