Egy hirdetés szerint ennyiért árulják a Korda-villát: Balázs Kláriék most elmondták mi történt



Az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálra felkerültek a villa képei és paraméterei – szúrta ki a Pénzcentrum. Mint írják, az óriási házat, amely jelenleg szállodaként üzemel, s ami 2017-ben esett át egy nagyobb felújításon, nem kis pénzért kínálják. A budai álomházért, amely 22 plusz két félszobával rendelkezik, 780 millió forintot kérnek Korda Györgyék.

A Blikk elérte a házaspárt, akiktől megkérdeztük, miért árulják az otthonukat? Azt válaszolták, hogy a hirdetés már nem aktuális, nem eladó a ház.


A hirdetésben leírtak szerint:


épület alapterülete 1509 négyzetméter

a telek pedig 1341 négyzetméter

Az épület összesen 6 szintre van osztva: pince, földszint, 3 emelet és egy padlástérből áll

A garázs 12 személygépkocsi tárolására alkalmas

kiszolgáló- és szociális helyiségek, iroda valamint egy díszes különterem is van az ingatlanban

A jobb szárnyában egy külön bejáratú, 3 szintes villalakás is van egy különleges téli kerttel és gyönyörű privát terasszal


Korda György és Balázs Klári korábban az mondták a Borsnak, hogy minden pénzüket ráköltötték a villa felújítására. Miután kész lett, azt mondták, büszkeséggel tölti el őket, hogy az épület a II. kerület ékessége.




Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)