A feleség rájön, hogy férje megcsalja. Olyan levelet ír a másik nőnek, hogy az köpni nyelni nem tud:



A feleség 12 évi házasság után azzal kellett hogy szembesüljön, hogy a férje másnál keresett vigaszt. Vannak, akik csendben tűrték volna ezt, míg mások kegyetlen jelenetet rendeznek.

Ez a nő (nevezzük Anikónak) ezzel szemben egy igen bölcs, frappáns módot választott, írt egy udvarias levelet a a másik nőnek:

“Kedves Jennifer,

Szeretném neked megköszönni, hogy megszabadítasz a férjemtől, megkíméled a gyerekeket és engem ettől a rémálomtól. Szeretnélek megjutalmazni, kérlek hogy tartsd meg a férjemet, Jánost!

Persze csak akkor, ha hajlandó vagy rá, hogy megfizesd az árát. Csak pár szabály Jánoshoz:

1. Segítened kell őt anyagilag, mivel két gyerekünk van, és a fizetésének nagy része gyerektartásra megy majd.

Felejtsd el a pénzét, az a gyerekeket illeti!

2. Minden második hétvégén a gyerekekkel kell lennie, így ilyenkor át kell, hogy hozd hozzánk.

3. Kénytelen leszel neki új ruhákat venni. Mikor észrevettem az együttlétetek bizonyítékát, egy harapásnyomot, hirtelen egy fekete lyuk jelen meg a lakásban, és a ruhái mind eltűntek. Ebben az a jó, hogy úgy öltöztetheted fel, ahogy akarod, mint egy Barbi babát.

4. Amennyiben mégse jönnétek ki egymással, és a szemedre veti, hogy a nyomomba se érsz: nekem már nem adhatod vissza, mert nekem már nem kell!

5. Számíts rá, hogy téged okol majd mindenért.

Könnyek között azt rebegte, amikor észrevettem a harapásnyomot a nyakán, hogy azt mondtad neki, reméled, a felesége észreveszi.

És végül egy baráti jó tanács: Ha olyan kedvem lesz, hogy ki fogok találni mindenféle sok kis apróságot, hogy bosszantsalak, és a gyerekekre hivatkozva elveszem a férjem idejét. Csak azért, hogy egy kicsit elégtételt szerezzek azért, ahogy most a gyermekeim szenvednek. Én jól ismerem Jánost, ő mindezt tűrni fogja, és úgy ugrál majd, ahogy én fütyülök!

Tehát még egyszer, nagyon köszönöm a harapás nyomokat, köszönöm, hogy megmutattad, mit ér a 12 év és a két gyerek, gratulálok Jánoshoz! Fogadd szeretettel!”

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)