Újabb szigorítások jönnek, így jár az, akinek nincs védettségi igazolványa!Szigorítják az oktatási intézményekben a belépés rendjét: a szülők csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének határozata arról szól, hogy a szülők december 1-jétől csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be az iskolákba. A Telex birtokába került levélben ez áll:

„A gyermeket, illetve a tanulót köznevelési intézménybe kísérő vagy onnan hazakísérő egy fő nagykorú személy a koronavírus elleni védettségének igazolása nélkül a köznevelési intézmény területére a köznevelési intézmény vezetője által meghatározott pontig léphet be.”

A tanároktól, diákoktól, iskolai dolgozóktól nem kérnek védettségit, de az igazgató adhat belépési engedélyt annak, akik a „a köznevelési intézmény ellenőrzési körén kívül eső elháríthatatlan esemény” következményeinek elhárítását végzik.

A szülők belépését megtiltó határozat ugyanakkor nem lesz újdonság: a legtöbb iskolában már így is csak az udvarra lehet belépniük a gyermekükért érkező szülőknek, illetve a legtöbb helyen reggelente is csak a kapuig kísérhetik a gyerekeket.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)