Szputnyikkal, Sinopharmmal oltottak? Akkor erről neked is tudnod kell!Nem elég egy adag Pfizer a Sinopharm vagy Szputnyik V után, egy negyedik dózist javasolnak a szakemberek, ám erre még hónapokat várnia kell az érintetteknek.

Szerbiában nem javasolják az embereknek, hogy külföldre utazzanak azok, akik elsőre kínai vagy orosz oltást kaptak harmadiknak pedig Pfizert.

Nekik tavasszal valószínűleg még egy dózist kell majd az amerikai vakcinából, ha külföldre utaznának.Több EU tagországban ugyanis úgy vélik, Sinopharm illetve Szputnyik V után harmadik oltásként felvett Pfizer nem véd eléggé, ezért Szerbiában javasolják a negyedik dózist is – írta a vajdasági Szabad Magyar Szó.

Aleksandar Seničić, az Idegenforgalmi Irodák Nemzeti Szövetségének igazgatója elmondta, hogy egyelőre pontos utasítás és információ nincs, ám felhívta a figyelmet, hogy sok ország csak a Pfizert ismeri el.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)