Így néz ki Dallos Bogi és Puskás Peti csúcsmodern otthona, a 11 perces videótól le fog esni az állad isPuskás Peti és felesége, Puskás-Dallos Bogi hátrahagyták budapesti belvárosi lakásukat és egy természethez közeli, otthonos családi házba költöztek.

Dallos Bogi és Puskás Peti egy elképesztően ízléses házba költözött, Bogi pedig most körbevezette rajongóit is a családi fészekben Instagram-oldalán.

A belváros közepéből egy igazi zöld környezetbe költöztek, épp ezért pedig a természethez közeli színeket választottak otthonukban. Leginkább a letisztult vonalhoz tartották magukat, amelyeket modern és néhány régebbi bútorral ötvöztek.

Nappalijukban és konyhájukban minden passzol egymáshoz, ráadásul egy nászajándékként készült festmény is kikerült a falra. A nappali egységét kissé megbontja a régi parketta – valószínűleg itt nem cserélték a bútorzathoz és a falszínekhez jobban illeszkedő valamilyen laminált padlóra. Konyhájuk egy központi hellyé avanzsált, étkezőasztaluknál pedig a családjuk is kényelmesen elfér az ünnepekkor.

A legextrémebb falszínt azonban az emeleti fürdőszobájukhoz választották, amely egy erőteljesebb zöld szín. A nagy kádban Bogi gyakorta lazít a koncertjei után. Hálószobájukban a tévét könyvespolcra cserélték, a szoba egyszerűségét pedig néhány nem mindennapi bútorral dobták fel, mint például a vintage szekrényük. Emellett kijelöltek egy dolgozó szobát is, ahol gyakran összegyűlnek zenésztársaikkal és ha kell, még stúdiónak is tudják használni.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)