Hatalmas örömhírt jelentett be Hosszú Katinka, gratulálnak a rajongókNaponta több mint tízezer ember betegszik meg a koronavírus-járvány negyedik hullámában.

Olyannal is előfordult, aki már be lett oltva. Így járt a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka is, aki szerencsére már túl van a betegségen.

A Blikk is megírta, hogy Hosszú Katinka pontosan egy hete írta ki a közösségi oldalára, hogy „sajnos covidos lett, így nem tud versenyezni a hétvégén Eindhovenben, meg egy ideig nem…”Mindezt úgy, hogy Hosszú még az olimpiai előtt oltatta be magát, február végén vette fel az első oltást. Majd április elején a másodikat is.Másodszor Merkely Béla oltotta be, mindkétszer Pfizer-oltást kapott.

Aztán négy napja arról írt, hogy már sokkal jobban van, érzése szerint túl a nehezén. Nem sokkal ezelőtt pedig már ugrálva, táncolva közölte, hogy kigyógyult a kórból, így rövidesen az úszómedencék környékén is fel fog tűnni.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (13) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (94)