Egy végzős diák megsértett egy nyugdíjast a bárban… de a választ mindenki megtapsolta!



Ez a történet egy nagyon fontos dologra tanít minket!

Egy fiatal végzős diák, egy bárban ünnepelte, hogy nemrég sikeresen levizsgázott. Aztán meglátott egy nyugdíjas bácsit, aki ott ült egyedül a bárban. Odament hozzá és elmagyarázta neki, hogy a régi emberek miért nem értik meg az ő generációját:

“– Maguk egy más, majdnem primitív világban születtek és nőttek fel – mondta elég hangosan, hogy mindenki jól hallhassa. – A mai fiatalok az internet, számítógép, a tévé, a repülőgépek, a szuperszonikus repülők, az űrutazások, a Holdon járó ember korában nőttünk föl. Űrszondáink a Marson járnak, atom hajtotta hajóink, elektromos árammal és hidrogénnel járó autóink, szinte fénysebességgel számoló számítógépeink vannak.”

Ezután a fiatal srác kortyolni kezdte a sörét. Az öreg bácsi kihasználta a csendet, odafordult hozzá és így felelt:

– Igazad van, fiatalember, nekünk mindez nem volt meg, amikor fiatalok voltunk, következésképpen feltaláltuk őket! És most mondd meg nekem, TE mit készítesz a következő nemzedéknek!

A teremben lévő emberek hangosan megtapsolták a válaszát. Soha ne bölcselkedj egy idősnek!


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)