A sürgősségi osztályra behoztak egy 70 év körüli bácsit súlyos sérüléssel! Azt mondták, majd ha lesz rá kapacitás megvizsgálják! Fél óra várakozás után benyitottam…A sürgősségi osztályra behoztak egy 70 év körüli bácsit súlyos sérüléssel! Azt mondták, majd ha lesz rá kapacitás megvizsgálják! Fél óra várakozás után benyitottam….

Sajnos egy elkeserítő történetet kell megosszak veletek! Kezdem az elején:

Beléptem a Honvéd kórház sürgősségi osztályára, ahol már közel 20 fő várakozott türelmesen. Leültem közéjük és körülnézve az arcokat, ideges, fásult tekintetű embereket láttam magam körül! Itt már tudtam, hogy látogatásom, nem lesz rövid életű!

Már közel két órája várakoztam, amikor egy 70 év körüli bácsit hoztak be a rokonai, súlyos sérüléssel, miután leesett a létráról! Mikor szóltak, hogy nézzék már meg a bácsit, mert vérzik és nagyon rosszul érzi magát, azt a választ kapták, hogy – Kössék be a fejét, majd ha lesz rá kapacitás, megvizsgálják! – Már ezen felháborodtak kicsit, de nem csak a rokonok! De beletörődtek, bekötötték!

Csak ezután jött a legelszomorítóbb dolog a történetben:

Fél órát vártak a bácsival türelmesen, aki már úgy elfehéredett, hogy rossz volt ránézni. Megelégeltem a dolgot és benyitottam a vizsgálóba kopogás nélkül a bácsi rokonával együtt! Erre mit látunk? Két orvos és négy ápoló nyugodtan kávézgatott. Na mondanom se kell, a bácsi rokonától kaptak hideget, meleget!

Tíz perc múlva, már szakszerűen el volt látva! Nagyon elszomorító és dühítő is egyben, hogy ilyen hozzáállású orvosok dolgoznak ma Magyarországon! Semmi hivatástudatuk nincs! Csak a pénzt lesi legtöbbjük! Tisztelet a kivétel! Köszönöm, hogy elolvastad! T. Kriszti

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!


Forrás: anepszava.com

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (13) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (94)