Itt a kormány válasza arra, lesznek-e újabb korlátozások húsvétkor



Mint ahogyan korábban  beszámoltunk egyre több ellentmondásos hír lát napvilágot arról, mi várhat ránk a következő hetekben. A fertőzöttek napi száma ugyanis növekszik, de a halálos áldozatoké is olyan magas jelenleg, amire még nem volt a pandémia évében itthon.

Mint ismert, ma kormányülés volt, éppen ezért nem lehet kizárni, hogy újabb szigorítások következhetnek itthon, amelyekről akár már holnap beszámolhat Gulyás Gergely a Kormányinfón. Ezzel szemben időközben olyan hírek is bejárták a sajtót, amelyek arról szólnak, hogy a kormány már az újranyitás tervének bemutatásán gondolkodik.


A legfontosabb – gyakorlatilag mindenkit foglalkoztató – kérdések jelenleg a következők:


- Lesz-e utazási korlátozás húsvét előtt?

- Lesz-e a mostaninál szigorúbb kijárási tilalom?

- Kötelező lesz az FFP2 maszk?


Az egymásnak ellentmondó hírek kapcsán bár röviden ugyan, de megszólalt Gulyás Gergely, a minszterelnökséget vezető miniszter, aki a közösségi oldalán ezt írta: „Az állítás minden valóságalapot nélkülöz”.

Lapunk a húsvétkor várható lehetséges szigorítások kapcsán megkereste a Koronavírus Sajtóközpontot, akik a nap folyamán a sajtóban megjelent hírek kapcsán csak annyit közöltek, hogy ezek az értesülések helytelenek és minden alapot nélkülöznek. Majd ők is a figyelmünkbe ajánlották Gulyás Gergely fentebbi posztját.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)